Skyline Middelburg 2020 in oude schilderijlijst

SCHILDERIJLIJST:
Een oude schilderijlijst, zonder inhoud, voor- of achterplaat, gevonden in een kringloopwinkel. De staat van de lijst was van dien aard dat die evenzogoed in de houtafval had kunnen belanden. Een goede verlijming en schoonmaak gaf de lijst weer wat meer stabiliteit en aanzien. Een glasplaat op maat gemaakt bij de lokale glashandel en een achterplaat van de bouwmarkt maakte dat nagegedacht kon worden over een passende invulling wat mede ook recht doet aan de verhouding van de lijst (lijst 90cm x 50cm, binnenmaat 75cm x 35cm).

FOTO:
De foto is van eind november 2020 en toont vanaf Middelburg Oost (GPS locatie: 51.509604, 3.635930) met telelens van rechts naar links het stadhuis op de markt van Middelburg met één van de torentjes van het abdijcomplex van Middelburg. Daarnaast de Oostkerk gevolgd door het voornaamste stadsicoon de 'Lange Jan'. Helemaal links één van de korenmolens in de stad namelijk, De Koning.


DOWNLOAD:
U kunt/mag de foto downloaden voor uw eigen (printable) privé doeleinden. Een foto hoe eea later uitgepakt heeft wordt enorm gewaardeerd. Specificaties:
- Formaat 4896 x 2104 pixels.
- Bestandsgrootte ca. 9Mb.

Klik < hier > voor de originele foto.