Profielschets en werkomgeving: Sedert 1995 als zelfstandig ondernemer in de zakelijke ICT dienstverlening. Vanaf 1996 bevraagd dit te combineren met een aanstelling in het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO), een breed dynamisch beroepenveld met uiteenlopende ICT vraagstukken.

Het bieden en begeleiden van eigentijdse ICT business oplossingen en onderwijs faciliteiten heeft in de loop der tijd een steeds belangrijkere rol en invloed in onze samenleving gekregen. De technologische mogelijkheden gaan niet altijd in samenhang met organisatorische en maatschappelijke ontwikkelingen. Wendbaarheid of juist even een pas op de plaats zijn afwegingen die een andere kijk op oplossingen, visie of strategie kunnen bewerkstelligen.

Education (non-profit sector): Naast bewustwording van onder andere dataveiligheid en dataprivacy zijn ook het toepassen van en omgang met sociale media en de rol van mondiale monopolistische tech-bedrijven in de samenleving, meer dan interessante gespreksonderwerpen bij zowel docenten als studenten.

Business-to-business (profit sector): IT consultancy / advies, zowel in de commerciële (mkb) als in de publieke (onderwijs) sector. Generalist met specialistische kennis.